Cum sa faci bani cu Facebook

Acum poti sa faci bani si cu cei de la SocialBirth - Trebuie sa dai like-uri pe facebook si alte site-uri de socializare , te poti inscrie pe - http://goo.gl/VhNDO


PS: Faci bani din vanzari, din referali si din activitatea zilnica!
NEXTads este primul sistem din lume care te plateste fara sa depui efort. Pentru a-ti oferi acest lucru, este necesar doar acordul tau pentru ca NEXTads sa posteze in numele tau materiale promotionale. Cu cat este mai popular peretele tau cu atat vei primi mai multi bani.

Prin intermediul promovării campaniilor din cadrul CAMPANII orice utilizator poate câştiga o sumă de bani aferentă vânzărilor generate. Promovarea campaniilor poate avea loc atât pe pagina/profilul personal cât şi pe alte medii sociale/online (pagina personală, website, blog, etc).
De asemenea, toţi utilizatorii vor primii credit în balanţa de cont de fiecare dată când folosesc aplicaţia, ceea ce înseamna că accesarea aplicaţiei în mod zilnic va genera în mod automat un venit constant.

Atata timp cat starea contului tau este activa, NEXTads va posta pe peretele tau mesaje multimedia, ce vor servi ca sursa de venit. Vei incasa bani de fiecare data cand cineva va accesa continutul mesajului multimedia postat de NEXTads. Totodata, de fiecare data cand prietenii pe care i-ai invitat vor primi bani, tu vei incasa o parte in plus din acestia. Pe langa asta, de fiecare data cand prietenii tai strang o suma de 10LEI, noi iti vom face cadou 10%.
Condiţii de eligibilitate a Utilizatorilor

Să aibă minim 18 ani.
Să nu deţină conturi duplicate / multiple.
Ne rezervăm dreptul de a respinge utilizatorii care ni se par inadecvaţi sistemului NextAds din diferite puncte de vedere.
Odată respins, utilizatorul este şters din baza de date a sistemului NextAds iar balanţa de cont este pierdută.
În momentul de faţă ne rezervăm dreptul de a ne selecta utilizatorii în funcţie de locaţie, în acest mod, serviciul NextAds este disponibil în mod exclusiv utilizatorilor din România.
Proceduri de plată

Dacă balanţa de cont a atins pragul de 50RON, Utilizatorul este eligibil să efectueze o cerere pentru a retrage suma.
Pentru ca plata să fie eligibilă Utilizatorul trebuie să completeze datele personale din formularul accesibil în sistem. Aceste date personale vor fi folosite pentru facturare.
Pentru a putea retrage banii Utilizatorul este nevoit să semneze contractul pus la dispoziţie de agenţie prin intermeddiul NEXTads (acest contract va fi disponibil când utilizatorul atinge pragul de 50 RON şi trebuie semnat în termen de 15 zile), contract în care se vor regăsi şi termenii şi condiţiile actuale, Utilizatorul se obligă să facă toate demersurile legale (declaraţie la ANAF) care să permită încasarea sumei de bani în legalitate, fără întocmirea tuturor paşilor necesari încasării sumei utilizatorul nu va fi eligibil să i se efectueze plata.
Taxele şi impozitele aferente câştigului utilizatorului sunt plătibile de Utilizator în cadrul sumei câştigate.
În momentul validării balanţei de cont utilizatorul va fi nevoit să plătească taxele şi impozitele aferente sumei câştigate. Compania care derulează NextAds poate efectua procedurile de plată a taxelor şi impozitelor aferente sumelor câştigate cu permisiunea utilizatorului.
Plata se va face în decursul a maxim 15 de zile lucrătoare de la data semnării contractului de către Utilizator.

Inscrie-te! 

Acum poti face bani si cu telefonul mobil citind sms-uri - Mai multe detalii ai aici.

Comentarii