Te joci si faci bani!

GoldenTowns este un simulator economic, politic si militar in care aurul virtual poate fi schimbat in bani reali sau pentru aur real. Jocul se bazeaza pe o lucrare publicata de Dl. Vlad Cristian (CEO ANNO1777 Labs) in 2011, care descrie un sistem economic deflationar in care cantitatea de moneda virtuala este fixa si acoperita 100% de aur real. In GoldenTowns exista o cantitate limitata de aur virtual ( 100.000 GoldenTowns Coins sau GTC) care este distribuita treptat, intr-un ritm constant catre jucatori. Intreaga cantitate este acoperita de o cantitate in crestere de aur real, in lingouri de 24k.


Mecanismele Jocului
Pentru a intelege cum functioneaza economia jocului si cum iti poti maximiza profitul trebuie sa treci in revista mecanismele esentiale. Materiile prime si extractia lor reprezinta una din cele mai importante aspecte dar materiile prime sunt extrase utilizand forta de munca iar fora de munca are nevoie de case si servicii care la randul lor consuma materii prime. Capitolul Mecanismele Jocului te va ajuta sa intelegi care sunt bazele economice, indicatorii principali si ce trebuie sa faci pentru a te dezvolta mai repede.

Jocul beneficiaza de un help complet redactat in limba romana plus un mic tutorial de inceput!
PS: o sa mai revin cu detalii. Te mai tin la curent si pe facebook Goldentonws RO sau pe Goldentowns RO blog.
Plati facute:


Comentarii

  1. joci si transformi bani virtuali in bani reali site verificat creaza un cont aici http://www.marketglory.com/strategygame/alyc1

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu