Cum sa castigi bani mai nou.

Am dar de un site nou si romanesc. Castigi bani facand diferite joburi.


Practic, esti platit pentru a rezolva diverse taskuri simple. Poti lucra de acasa sau de la birou, in pauze. Nu trebuie sa instalezi nimic pe calculatorul tau. Citeste informatiile de mai jos pentru a intelege cum functioneaza sistemul, care sunt drepturile si obligatiile tale. Daca nu gasesti informatiile dorite aici sau in termenii si conditiile de utilizare, ne poti contacta pe facebook.



I. Iata cum functioneaza:
1. Iti faci un cont gratuit pe site;
2. Primesti pe adresa de e-mail si in contul personal diverse misiuni (micro-taskuri);
3. Din cateva click-uri, rezolvi misiune si primesti imediat banii in cont;

Foarte important: sistemul va aloca taskuri in mod automat, pe criterii de performanta. De exemplu, primesti prioritate in alocarea de taskuri daca ai profilul completat corect si complet, daca ai inceput deja sa-ti formezi o echipa sau daca ai rezolvat deja in mod corect taskuri care ti-au fost alocate de sistem. Dupa rezolvarea unui numar relevant de taskuri, sistemul iti va genera o nota (indicele general de reputatie), in baza careia se va determina frecventa cu care iti vor fi alocate taskuri noi.

Indicele general de reputatie va creste sau va scadea in timp real, in functie de o serie de parametri. Spre exemplu, daca iti sunt atribuite de sistem taskuri pe care accepti sa le rezolvi, dar nu le completezi, acest indice scade, lucru care va atrage dupa sine diminuarea probabilitatii ca sistemul sa-ti aloce un task nou in perioada urmatoare. Exista doua obiective majore pentru care sistemul functioneaza in acest fel:

1. Utilizatorii seriosi primesc ceea ce merita, adica mai multe taskuri, implicit mai multi bani;
2. Noi, ca sistem, ne asiguram ca taskurile platite de client ajung la persoane care le vor rezolva in mod corect.


II. Am cont nou pe site, dar nu-mi apare nici un task. Ce trebuie sa fac?
In primul rand, citeste informatiile de la paragraful I.

Dupa ce te inregistrezi pe site, primul lucru pe care il poti face este sa-ti completezi profilul cu celelalte informatii necesare (locatie, sex, etc.). Este nevoie de acestea pentru a te califica in obtinerea de taskuri. Pasul urmator este realizarea unei echipe. Pentru a face acest lucru, trebuie sa trimiteti linkul dumneavoastar personal (il gasiti in cont) tuturor persoanelor care considerati ca ar fi interesate de acest sistem. O varianta mai usoara este sa publicati linkul pe facebook sau sa-l trimiteti prietenilor de pe Yahoo Messenger. Pentru detalii privind echipele, accesati pagina programului de afiliere Viespar.

Poti castiga bani si fara o echipa, insa este mai greu:


III. Cati bani poti castiga prin Viespar.ro?
Cel mai corect raspuns este "in functie de cat muncesti". Totusi, sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le intelegi inainte de a te inscrie in acest program. Viespar.ro este un site de micro-taskuri, usor de realizat in timpul liber. In majoritatea sistemelor de tip PTC (Pay-to-click) primesti intre 0.001 si 0.015 dolari pe click. Pe Viespar.ro plata medie este de 0.05 dolari, adica primesti chiar si de 50 de ori mai multi bani.

Chiar si la acest nivel, nu este inca un sistem suficient de dezvoltat (nici macar in SUA) astfel incat sa poti castiga sute de dolari pe luna numai din realizarea acestor taskuri. Prin programul de afiliere, se poate insa ajunge la aceste sume, pentru ca primesti un procent si din incasarile realizate de cei care lucreaza in echipa ta.


IV. Cum pot sa primesc banii castigati?
Pentru incasarea banilor acumulati in contul Viespar.ro este necesar sa atingi pragul minim de 100 USD, dupa care sa trimiti o solicitare de plata pe adresa de e-mail plati@viespar.ro pana in data de 15 a lunii in curs. Banii sunt platiti catre tine in termen de 7 zile. Daca intr-o luna nu acumulezi suficienti bani pentru extragere, suma se trasnfera pe luna cealalta, astfel incat nu pierzi nici un cent.

Daca esti persoana fizica, la prima plata incheiem un contract de comision pe baza caruia primesti banii. Iti trimitem noi contractul, il completezi in doua exemplare si trimiti un exemplar inapoi. Pentru taxele catre stat, ti se scade impozitul de 16% din valoarea comisioanelor. Daca esti persoana juridica, esti platit pe baza unei facturi, dupa ce incheiem contractul.


V. Cine administreaza acest proiect?
Serviciul Viespar.ro este furnizat de S.C. Fast Net Promotion S.R.L., CUI 23715799, J40/6693/2008 cu sediul social in Bucuresti, Sector 4, Sos. Oltenitei, nr. 73, cont: RO31FNNB003902711396RO02, Banca Credit Europe Bank - Piata Unirii, Bucuresti. Persoane implicate in proiect: Sorin Draghici, Mihai Vinatoru, Cristi Berceanu.

Comentarii

  1. Salut !
    Un mic job part time ideal pentru elevi,studenti,someri si oricine doreste un venit suplimentar. Este gratuit,simplu si accesibil pentru toti. Ai nevoie doar de un calculator si internet. Intra aici :
    http://www.easyhits4u.com/?ref=naturistul
    http://www.probux.com/?r=kirch
    http://www.neobux.com/?r=naturistul
    http://wad.ojooo.com/register.php?ref=kirch1952

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu