Devino un Buzzer! Castiga bonuri de cumparaturi si produse partenere

Ca tot va recomandam site-uri de sondaje am gasit acum cateva zile ceva mai bun.
Cum functioneaza?

Daca esti o persoana curioasa si iti place sa testezi noi produse si servicii aparute, iti place sa comunici cu prietenii direct sau prin internet (retele sociale, blog), alatura-te comunitatii BUZZStore aici!

Mai pe inteles BUZZStore realizeaza diferite campanii - Daca te califici la aceste campanii primesti kit-uri cu produse de site-ul partener al campaniei. Ca sa te califici la campanie trebuie sa te completezi un sondaj de opinie.

Chiar daca nu te califici pentru primirea produsului tot primesti un numar de puncte. La 1000 de puncte primesti bonuri valorice.

Cat de reala e treaba asta? Pai multa lume deja a primit produse.





Produse naturiste, de slabit, dulciuri care nu ingrasa si alte produse pot sa ajunga in posesia ta.

Pentru activitatea ta in cadrul campaniilor si a sondajelor, BUZZStore te va recompensa cu puncte de BUZZ. Astfel, de fiecare data cand iei parte la o campanie sau completezi unul din sondajele disponibile, vei fi recompensat cu un numar de puncte de BUZZ. Fiecare participare la campanie este cotata cu un anumit numar de puncte de BUZZ care iti va fi indicat in pagina dedicata campaniei. In functie de durata si complexitatea campaniei, poti primi intre 100 si 500 puncte BUZZ pe campanie finalizata.

Deoarece activitatea principala a comunitatii BUZZStore este de a testa si recomanda produse si servicii prin intermediul intalnirilor cu prietenii, retele sociale, bloguri, tranformarea punctelor in BONURI CADOU nu se va produce daca persoana respectiva a atins pragul celor 1000 puncte de BUZZ doar prin recomandari de adrese. Punctele de BUZZ se pot transforma in BONURI CADOU daca persoana respectiva a atins pragul celor 1000 puncte de BUZZ si a participat la minim o campanie de testare atat ea cat si cei inscrisi la recomandarea acesteia.

  

Comentarii

Trimiteți un comentariu